Kako je i bilo očekivano od njih...vec po drugi put!
Prvi put kada je XFX 450 bio 318kn narucio sam naravno 4komada...i dobio sam 0 jer prvo je bilo da cijena vise nije ta (naravno nije bila jer su je u roku par h digli na 360)
Jučer izleti opet na njihovim stranicama XFX 450 po 312,54 i ja naravno odma narucim opet 4kom...Danas ujutro cijena
377,10kn i idem na chat da vidim po kojoj cu cijeni dobiti...naravno očekivani odgovor, upravo vam pisem mail da je samo 1 dostupan na lageru dobavljača. Zar je to moj problem? nije, ali ok, pitam za koliko dobivam taj 1, ok dobivam po 312kn ali moras platiti poštarinu al to nije onda to vise, kupim za 300kn u chipoteci orginal sisu
Najgore mi je sto ser*** i muljaju ko da sam ja malo dijete i nemam pojma kako i odakle im taj xfx, ono to je stara cijena, nismo digli cijenu digli su dobavljači itd itd. A znam da je taj 1 sto imaju povrat i s razlogom ih nema nigdje i blablabla mozete vi uzeti 3 druga napajanja i uzeti preko soma i biti ce bespalatna poštarina itd itd...Zar meni trebaju druga po vecoj cijeni nego dalje?! Mos misliti....
Imaju srece sto nisam diners provukao i platio 20 xfx 450 po 312kn...pa da vide onda kakvih bi belaja napravio
Portio Neinformatika! Samo tako! Najbolji ste!