View Single Post
Staro 25.02.2013., 17:26   #1895
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
E ovako bi tema trebala biti ful korisna.

HTC One S, dosta rijedak kod nas zbog nepopularne cijene, nebi ni ja razmišljao previše o njemu da mi nije uletio "the deal".
Super kvaliteta izrade, bolje od Xperie S i SGS2 koji su mu izravni konkurenti. Fino leži u ruci, prvo sam planirao ići na LG 4X no zbog veličine i kockastog oblika cijelo vrijeme sam se bojao da mi ne izleti prilikom pisanja, slajdanja i sl. Iako je strava mobitel odusto od njega zbog straha.
Iznenadio sam se kako je One S fluidan, na prvi pogled ništa sporiji od One X i SGS3, hardverski slabiji od njih no valjda manja reza ekrana to nadoknađuje. Kamera dobra (brza), a kvaliteta reprodukcije zvuka savršena, isprobao na studijskim Pioneerkama i stvarno sam se ugodno iznenadio, čak su i ove slušalice što dolaze s njim iznadprosječne kvalitete. Baterija izdrži dan i pol uz srednje korištenje što je neki prosjek.
Sense je meni oke, JB update je dostupan no ima nekakav gadan bug s zvučnikom, a i opčenito ovaj prvi release ima dosta prijavljenih bugova pa update još nisam napravio.
Jedini minus bi mu bio PenTile ekran, dobar mu je ekran u svakom slučaju no neka druga vrsta matrice bi bila bolji izbor.
IMO jedan od najboljih all-around mobitela, jedino što nije popularan zbog cijene, pošto sam pazio šta uzimam dobro sam se prije toga izigrao i na Xperiji S i na S2 i bez trunke razmišljanja bi opet uzeo One S.
doky je offline   Reply With Quote