Nije do kucista, inace uvijek kad isprobavam nesto, popravljam ili testiram povadim sve van odnosno sklapam na stolu, i lakse je i prakticnije. Eh sad, tu sam ja plocu prije koristio, sa ovim istim napajanjem sto je pod Moj komp. Kad je ploca krepucnula, nabavio sam polovnu kramavu ECSicu koja sam planirao drzat kao privremeno rijesenje. Posaljem zatim Asus-ovku na reklamaciju i kad sam je dobio nazad opet je probam, s istim napajanjem, na stolu, i radi. Sad, kao sto sam napisao, nije mi se dalo cupat sve iz kucista i ubacivat tu plocu i prebacivat proc, to mi je nekako gnjavaza, ostavim je postrani do dogodnog vremena. Da bih se neki dan odlucio detaljno ocistit komp i usput zamjenit ploce.. testiram tu Asusovku opet, i opet mi se desi taj stari problem. Isto sam napajanje koristio , iste rame, isti HD isti proc, tj 2 proca, takodjer na stolu poslozeno. Sve skupa ostavlja me totalno bezidejno. Probao bih s drugim napajanjem, i hocu ali trenutno nemam odgovarajuceg napajanja koje bih mogao koristiti.