Ovako. Na routeru (optima dsl-2640r) sam stavljao dns na ISP-ov, google dns, open dns, i svaki put se ista stvar desava tako da bi rekao da nije je do toga. Sve postavke u routeru su provjerene s optiminom skuzbom za korisnike. Connectify mi treba jer njime prosirujem mrezu jer mi mobiteli ne hvataju signal a laptop preko wirelessa da.
Ono sto sam jucer napravio je kreirao guest mrežu na routeru i sad router odasilje 2 wireless mreže i sad se spajam na ovu drugu koja prosljeđuje i DHCP i sav promet na internet i zasad to radi bez problema, cak i dodatna mreža koja proširuje dotični wireless (conectify) radi bez problema.
Sto se tiče drivera, na laptopu su zadnji driveri, a atheros chipset je na njemu i dobro hvata signal.
Budem jos koji dan ostavio ovako i ako radi super, ako ne onda sam mislio dodat svoj stari t-com speedtouch-st780i-wl router i stavit isti ssid i prosirit mrežu dodatno jer koliko vidim ovaj dlink nema WDS tako da mislim da je ovo jedini nacin da prosirim mrezu preko wirelessa i 2 routera bez nekih vecih ulaganja.