Citiraj:
Autor Valley7
ja imam primjedbu za operu mobile (android) koja me u pocetku odusevila. sve je danima bilo ok i onda se jucer iz cista mira javio problem da se nakon x minuta koristenja vise niti jedna stranica nece ucitati. ocistim cache, keksiće, itd, ponovno pokrenem operu i nakon nekog vremena opet isto.
zasto, kvragu zasto? na svim drugim browserima sve se ucitava bez ikakve muke.
moram napomenuti da opera mobile prekrasno prikazuje stranice. na svim drugim android browserima stranice su prikazane pomalo nezgrapno i glomazno, dok u operi sve izgleda elegantno, glatko... samo radi toga volim taj browser.
|
Ima li jos netko ovakav problem?
Konkretno, kod mene se ovo desi kada u vremenu od par minuta klikam razne linkove unutar jedne te iste stranice. Zatim odjednom nastupi taj nekakav lag, da mi jednostavno vise nece ucitavat ono sto kliknem, nego samo stoji na mjestu...
Ako zatvorim sve postojece tabove i krenem ispocetka onda sve opet radi, ali zatim se taj lag opet vrati. Vrlo iritantno.
Nemam pojma kako da srocim sve ovo i napravim bug report...
Zaista steta, jer niti jedan drugi browser ne prikazuje stranice tako kvalitetno i pregledno poput opere. Drugdje imam dojam kao da je zoom stalno ukljucen na 150%, a traljavo scrollanje da ni ne spominjem. Steta da ne postoji niti jedan normalan browser za android.