Kolega, nije problem kad to radi netko tko su kuži u to, kad napravi pažljivo i stručno. Problem nastaje kad neiskusni ljudi uzmu odvijač u ruke i idu skidati jer su negdje pročitali kako se to radi. Tad nastaju problemi, kužiš? I ovo za senzore sam čuo već 2-3 puta, kao da senzor pobenavi. Da li je to ovdje slučaj ne znam. A i kruta pasta provodi temperaturu, max razlika može biti 5-10 stupnjeva ali ne i 40-50, kako god da kruta i stara bila...
EDIT: @ZOX: uči se na neispravnim stvarima (ili stvarima koje ti nisu vitalne za rad računala), kako promjeniti pastu, odvrnuti i zategnuti sarafiće coolera itd... Radim u servisu i nemali broj puta sam vidio kako su korisnici "učili" i slične stvari radili. Ukratko - katastrofa. I onda tuga i jad, pa nismo htjeli, pa ovo - ono, dajte samo složite da radi. I ako je moguce složimo ali bilo je slučajeva kad nismo mogli pomoći (jezgra otkrhnuta na rubu itd...)
Nemoguće da si dobio 20 stupnjeva samo micanjem paste. Jedino ako si i cooler propuhao, očistio ili nešto slično. Samo pasta nemoguće...