View Single Post
Staro 16.02.2013., 23:38   #93
Nybelung
Guest

Ne radi se tu o jednoj igri nego o novoj vrsti marketinga koja ljude "veže" za jedan projekt bio on dobar ili loš. Sve više igara forsira pre-order i sl. što ide sam na štetu nas, konzumenata. Što više ljudi pre-orderuje to će više smeća izlazit u budućnosti. Tu praksu treba srezat u korijenu, a ne podržavat uz stav "meni 30$ ništa ne znači". Značit će ti kad jednom ne bude kvalitetne igre više od dvaput u deset godina.

Kažeš Star Citizen bi propao bez Kickstartera i donacija. To je debela laž koju je 100.000 ljudi popušilo dok su milijuni, srećom, odmahnuli rukom.
Izdavači bi dušu vragu prodali da se domognu novog "Wing Commandera". Uostalom, zar misli netko da je sad SC neovisan? Je, ko moja guzica. Sva ta lova koja je donirana ide direkt Chrisu i ekipi u džep, a igru će financirati pravi partneri, oni koji su ubacili cash shop i oni koji će distribuirati igru.
De se malo u realnost vratite, nije Chris lud da ne pokupi pare od fanova prije nego što se javi ulagačima. Bistar je on dečko.
  Reply With Quote