Hvala svima na imputima.
Googlam vec 2 sata prijedloge, ds5 spektakularno izgleda na slikama (i uživo vjerojatno) ,al vidim da su im najveća mana vozne sposobnosti i uzitak u vožnji naspram konkurencije u klasi, tako da otpada.
Nisam kia skeptik, dapače -da kupujem kopakt kalsu proceed bi mi bio uži izbor, al u klasi limuzina im ne dajem tolko kredita kao u kalsama ispod
Malo su vam nezreli stavovi oko polovnih auta moram primjetiti, odvezeš ga u ovlašteni servis i pregledaš prije kupnje, nisu to honde civic 96 da su ih sodomizirali svakodnevno.
A4 ne mora biti od ovalštenih preprodavača, nudi mi prijatelj 3g starog 38k km za 26k eura. Znam svaki kilometar gdje je boravio taj auto...
Al opet on ga prodaje jer je garancija pri kraju i strah ga troskova, a uzima si novog mondea, a ako vlasnik jednoga tako razmišlja....
-i baš iz tih razloga ostajem pri dilemi s početka 2g stari A4 ,bmw3 ili nova6 samo sve vise naginjem na novu m6, i ako prvi testovi pokažu da je odličan auto mislim da je moj budući.
Iako sam se od srca nadao nekoj boljoj ideji, stari mi je prije 30 godina kupio VW-a i od tad vozi samo VW-a, a ja mu se cjeli život rugam da je zadrti balkanac koj isamo svoga konja hvali
Još jednom hvala na idejama, acord je na shortlisti za provozat bar prije kupnje dodan.
Citiraj:
Autor Wolverine
vau vau dizlo. :rvat-katolik-nepušač:
Pa će moć za tri godine napisat u oglasniku prodajem novO autO. Malo prešlO, švapskO kvalitetO! 
|
Ovo m jre popravilo dan, hvala

))