tu pozurnicu okaci macku o rep....meni su pisali 100x vec te "pozurnice" ....prodaju maglu.... Ako se ja ne varam, njima bi rok isporuke morao biti 45 dana od dogovora (tako nesto) zato nikad ni ne dobijes papir na kojem to pise da se slucajno nebi zalio ili odustao od neispunjenog ugovora od njihove strane....
Previse su bezobrazni, u slucaju da ostanu bez tih tableta/mobitela ili sto god da dogovoris, nece te nikad obavjestiti o tome da neces dobit, pa da ti slucajno recimo ponude neki drugi uredaj ili u krajnjem slucaju da te obavjeste da imas pravo na raskid ugovora BEZ PENALA jer nisu ispunili svoju obvezu! Bitno da ti prisiju ugovor koji traje od iste sekunde dok se cujes s njima i pristanes na ponudu (i naravno placas sve na vrijeme).
Tak su mene zvali negdje u 9.mj 2012 za produzenje dsl i ponudili galaxy mini s2 mob, naravno da ga nisu ni poslali niti me obavjestili da necu dobit jer nemaju, nakon natezanja s njima u 11.mj, "poslali" su Alcatel t10 za MAX2L paket koji je navodno poslan i na dostavi je vec zadnjih 2tj

....toliko o njihovoj profesionalnosti poslovanja i odnosu prema korisnicima....