tja. nastavak sage.......
imate pravo obojica, vec jesu obojica preko siemensa na mrezi i vidim svaki komp koji se spoji na router. no, sada sam zapeo na sheranju jer mi jednostavno ne ide u glavu.........
dakle, moj komp je "napravio" grupu te kada se pokusam spojiti sa drugoga, trazi me sifru. ok, ta sifra je kod mene i promjenio sam ju sa defaultne W7 na neku svoju koja ima min 8 znakova, no kada ukucam na drugom kompu tu sifru (kada se pokusavam spojiti na mrezu od svog kompa), izbacuje gresku. i nece. dok podatke koji su u dokumentima i sherani su otvara 5/5, jer nema nikakvih potrebnih prava za pristup.
takoder, kada pokusavam pristupiti sa svog kompa na drugi komp na kojemu ima nesto sherano, izbacuje isto gresku, no ne nudi nista za unos tipa user name ili password.
znam da su postavke tlaka naspram XP-a i stvarno pojma nemam gdje da trazim bas za W7 postavke, stoga vas molim neke bas korisne linkove. ne znam da li ovo treba:
http://www.pohrani.com/f/1r/12u/3zBTJH3L/assaa.jpg
uglavnom, kako napraviti sheranje da funkcionira kako treba na W7. i da, da li je potrebno imati sifru na oba kompa? jer ih nemam, jer nemam potrebe. a negdje sam naletio da u slucaju sheranja - treba.......