Citiraj:
Autor ShanTech
Uh, ne možeš baš tu neke velike nadogradnje napraviti. S kolko novca raspolažeš? Koji monitor imaš? Od trenutnih komponenti bi mogao iskoristiti disk, optiku (ako je SATA) i pretpostavljam kućište. Za napajanje pretpostavljam da imaš neko jeftino, koje si eventualno kupio u paketu s kućištem.
|
Znam, stara je ta masinica. Nisam odredio konacan iznos koji bi ulozio, jer ne znam ni sam, ne mislim previse ulozit jer onda bi radije jos skupio pa uzeo sve novo. Ulozio bi neki minimum, cisto da malo podignem performanse, da se moze najnormalnije radit u officu, gledat filmove itd, nikakve prezahtjevne stvari. Monitor je Philips 170B. Napajanje je CHIEFTEC GPS-400AA-101A 400W.
Citiraj:
Autor FRipper
Ah...jedino ici na barem 2gb rama
ili jednostavno metnuti xp
sve ostalo je bacanje para i bolje bi bilo prodati maticu,proc i ram...maticu bez frke prodas za cc 300kn ovo ostalo jako tesko al ono, i da das sve to za 300 super...dodas jos cc 400kn i kupis neki 1155 g5**+h61+4gb ram ddr3
|
Da, nije mi ni to problem, stavit cu XP opet, nema potrebe da bude WIN7, ovo je bio samo test dal ce ih vrtit normalno. Od kad je WIN7 na njemu, steka ju mi i livestremovi, a to je bitna stavka. Zanima me koliko bi se osjetilo kada bi uzeo jos rama, koliko mi savjetujete da uzmem, i koliko bi me to kostalo.