View Single Post
Staro 12.02.2013., 22:46   #1844
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Poweramp vuče covere iz ID3 tagova, ako su ti coveri ubačeni u mp3ce/flacove, nebitno plejaš li folder ili plejlistu (ne skida mi covere s neta, to sam ugasio). A album se pokaže na dnu uz ime pjesme.
Nisi me shvatio. Ne prikazuje covere albuma kad se otvori playlista. Poweramp prikazuje covere s lijeve strane kad se otvori izvođač i barem prikazuje ime albuma u playlisti listi. Dok recimo PlayerPro čak ni to. Kad se napravi playlista diskografije sa gomilom albuma, prilično je nespretno po imenima pjesama naći početak albuma. Nadam se da je sad jasno ili moram lijepiti screnshot
Poweramp može koristiti covere iz foldera, jednostavno se tapne na cover i pričeka na meni... Na višim rezolucijama i većim ekranima izgleda puno bolje od jadne slike iz ID3 taga.

Uopće ne bih tražio drugi player da nema iritantne provjere licence. Ispada da je bolje koristiti crackanu aplikaciju nego je pošteno kupiti. Ni prvi ni zadnji takav slučaj

Hvala na dosadašnjim preporukama ali sve to sam već probao. Izgleda da ću morati ostati na Powerampu ili napisati/dovršiti svoj player.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote