Citiraj:
Autor xlr
Poweramp vuče covere iz ID3 tagova, ako su ti coveri ubačeni u mp3ce/flacove, nebitno plejaš li folder ili plejlistu (ne skida mi covere s neta, to sam ugasio). A album se pokaže na dnu uz ime pjesme.
|
Nisi me shvatio. Ne prikazuje covere albuma kad se otvori playlista. Poweramp prikazuje covere s lijeve strane kad se otvori izvođač i barem prikazuje ime albuma u playlisti listi. Dok recimo PlayerPro čak ni to. Kad se napravi playlista diskografije sa gomilom albuma, prilično je nespretno po imenima pjesama naći početak albuma. Nadam se da je sad jasno ili moram lijepiti screnshot

Poweramp može koristiti covere iz foldera, jednostavno se tapne na cover i pričeka na meni... Na višim rezolucijama i većim ekranima izgleda puno bolje od jadne slike iz ID3 taga.
Uopće ne bih tražio drugi player da nema iritantne provjere licence. Ispada da je bolje koristiti crackanu aplikaciju nego je pošteno kupiti. Ni prvi ni zadnji takav slučaj
Hvala na dosadašnjim preporukama ali sve to sam već probao. Izgleda da ću morati ostati na Powerampu ili napisati/dovršiti svoj player.