Dakle, radi se ovome laptopiću:
HP Mini 110-1199EM by Studio Tord Boontje
Prija mi donese i govori da sve srušin i stavin novi sustav.
Računan super, po ure posla... Kad ono dobijen skoro čir na želucu.
Prvo san stavija Windows 7 Starter. Instaliralo se glatko, bez ikakvih problem, međutin kad san ga upalija vidin da je usporen za po3.14zdit.
Mislin se ma šta će ti ovo govno, stavit ću XP i to će bit super.
Iiiii tu počinje nerviranje.
Instaliran XP, ali nisan dira particiju od cca 200mb na kojoj je bija neki HP-ov OS.
Stavija san dvi particije, jednu od 100 i drugu od cca 130. Kad san pokuša formatirat onu na kojoj nisu bili Winsi samo se zaledija.
Rebootan, iden prominit dodijeljena slova jer je sustav bija na nekome glupome (recimo G), ali neće. Ok sve ću izbrisat i stavit ponovo Windoze.
Makakvi, nema šanse... Stavim prvu particiju 130gb, drugu 100. Stavin da se prva formatira ali blokira... I tako nekoliko puta blokira na 94 ili 95%.
Pretpostavljam da su na tome području bad sectori. Prominim nekoliko veličina particija i nakon 10-ak pokušaja i blokavanja u raznim fazama instalacije, nekoliko BSOD-ova uspijen stavit Windowse na particiju od 90 gb. Ostatak sam ostavija neparticioniran.
Nek stoji tako, boli me briga, njoj ionako ne triba svih 250gb... Stavljan drivere. U sred instalacije wireless drivera kompa bloka. O heben li ti nedilju i tebi i blokiranju, amo reboot. Neće da boota.... NEĆE!!! **********
Neće iz safe mode, neće iz "last good config that worked"... ne može više dignit Windowse.
Jeli problem u HDD-u? Bad sectori? Ili je nešto treće?
Koliko je zeznuto mijenjati hard na ovome laptopčiću?
Molim pomoć, probija sam na živce i ako još jedan put bloka razbit ću ga macon u 1000 komada. Vjerovatno je krivo moje neznanje, ali ako san uspija bezbroj puta do sad instalirat Windowse kako triba, onda valjda mogu i na ovome *****.