evo da javim dobio sam cisco epc3925 docsis 3.0 router i net prekul radi cijelo vrijeme ista brzina kad god sam mjerio, ali problem se sad pojavio i to sam nažalost tek skužio kad je tehničar otišo, na hd programima na HD risiveru nemam slike samo titlovi i piše da provjerim antenski kabel dok na standardnim programima koji nisu HD je sve ok, očito se nešto sa frenkvencijama zeznulo kad je povlačio router i kad je ovaj zvao tamo da mu to srede. U zadnjih 2 tjedna su mi bili tehničari već 4 puta

i zvao sam ih negdje doslovno 15-20 puta, tolko o njihovoj organizaciji i onom šta snimaju razgovoru, mogli bi i poslušat da vide šta sam reko, nego svaki put moram ponavljat ili da bar ukratko zapišu nego ne moram sve ispočetka.
EDIT:
Riješio stvar, trebalo je risiveru dodat ime neko stavio sam 8100 i proradio net na njemu i HD programi, uglavnom još uvijek imam neki problema sa njegovim softverom štekanje i smrzavanje nakon dan-dva korištenja vrlo iritantno pa ga moram resetirat svako malo i trza mi na pol sekunde-sekundu eurosportHD pa ćemo sutra vidit šta tehničar kaže.
EDIT2:
Zvao me tehničar novi softver za risiver albis 8100 navodno sljedeći tjedan je reko, popravci će biti ovo šta sam prijavio da šteka meni i kad se prebacuju programi smrzavanje kratko, pa ćemo vidit kako će bit nakon toga naknadno ću javit edit-om novim i također je prijavljeno smrzavanje na pol sekunde-sekundu eurosportHD i to će se isto vidit šta se može napravit, jer ostali programi su ok samo taj se tako na kratko smrzne. I da javim da sam jako jako zadovoljan cisco epc3925 routerom sa DOCSIS 3 zasad odličan i stabilan, brzina stalno ista kao i ping, također je riješeno ono kad router skida max. brzinom da se ne može surfat, evo upravo gledam video na mobitelu u HD 1080p i pomičem na unaprijed u nazad video i u browseru i ništa ne šteka niti na mobu niti na kompu i još plus to surfam.