View Single Post
Staro 11.02.2013., 10:32   #3269
yaya
Guest

Citiraj:
Autor xpsp1a Pregled postova
Dakle, korisnik sam Amisa 5 godina, ali sad me opako živciraju.

Opet sa akcijom koju su imali krajem godine rade razliku među starim i novim korisnicima.

Koristim paket midi (8/768) i to plaćam 168KN

Krajem godine imali su akciju i nudili maxi+(12/768) za 149KN uz potpis na dvije godine

Ta akcija je vrijedila do 31.12.

Meni je ugovor istekao prije 10 dana, i naravno da mi nedaju maxi+ za 149KN, toga više nema kažu, daju mi 600KN popusta.

I sad, sa tim popustom i ja plaćam otprilike oko 150KN mjesečno i imam 8/768 a onaj koji je potpisao prije mjesec dana ima 12/768.

Nije da mi treba ta veća brzina, jednostavno me nerviraju.

To ne radi nitko osim njih, barem koliko ja znam. T-smeće ti kao novom korisniku pokloni recimo mobitel ili nešto ali novi korisnik ima i cijene i brzine kao i stari, ne?
Da ja sam isto tako stari korisnik, placam 300 tinjak kuna za onaj puni paket, kad sam vidla da novi korisnici dobivaju sve za duplo manju cifru , poludila sam, nazvala korisnicku podrsku, naravno produzetak uhgovora sam vec bila potpisala i nije bilo sanse da mi nekaj smanje, al sam rekla dajte mi nesto, jbt bila sam s vama kad ste se podizali od pocetka skoro...a nis onda su mi nesto povecali brzinu interneta, u roku keks...utjeha je jedino kaj ti novi korisnici nece imat tu cijenu dugo vremena, al da je fer nije...al to rade svi operateri tako da...
  Reply With Quote