View Single Post
Staro 09.02.2013., 23:16   #1
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Kucna WIFI mreza preko Belkin Wireless Belkina F5D7234-4

pozdrav dobri ljudi koji se dobro kuzite u mreze .

dakle, nisam laik i nije mi problem kopati po opcijama, no nikada se nisam postenije poigrao sa wifijem pa mozda i ocekujem previse.

situacija je sljedeca, tj ideja: da li je moguce spojiti Belkin Wireless G Router Model F5D7234-4 na racunalo (na mrezu), te sherati na tom racunalu i pristupati s drugih racunala sheranim podatcima preko wifija? tipa pustati filmove, vuci podatke itd? mislim, spojim samo kabel iz modema u ovaj belkin, te ovaj u cca 20 sekundi baca wifi signal i imam izlaz na net....... pa bi ja to pokusao iskoristiti za drugu namjenu.

ako da, kako najjednostavnije objasniti covjeku kojemu je jasan princip, ali ne zna nista o postavkama i mogucnostima?

toliko, ako je potrebno jos podataka, napisem ja . zahvaljujem na idejama i pomoci .

Burko je offline   Reply With Quote