Citiraj:
Autor Neo-ST
saspem šaržer njemu u glavu od zada, a on se okrene i ubije me i slično, to ništa.
S tehničke strane, hit detection mehanizam je užasan, trebalo bi ga zabranit i više nikada ne koristit u bilo kojoj igri. Pogoditi neprijatelja je 40% skill, 60% nada da će se tvoj trud registrirat na serveru...
|
KAd ja to kažem pred ljudma koji su veliki fanovi BF3 onda me popljuju...kao ja tražim simulaciju u BF-u..ali misli mda je to sranje jer totaln oje bezveze da mi netko preživi par metaka u leđa (i na HC serverima) i onda mi skače ko zeko da ne primi još koji, okrene se i smakne me. To nema veze ni s čime. I nije zabava već debilana.
A ovo za gamere i developere se potpuno slažem. Najbolje stvari u gaming industriji su došle kroz modove koje su radili gameri sami. A DayZ standalone je samo jedan od premalo primjera gdje gameri rade igru za gamere. Takve igre teško da mogu podbaciti. Developerima je samo do para, jebe se njima što korsinici žele i kako igra radi. samo daj naplati i remen na vojničkim hlačama (ako ide) i deri.