View Single Post
Staro 09.02.2013., 01:14   #200
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Glupo pitanje, zasto ih ne zavrnes sarafcigerom ? neces pokidat, stezi dokle god saraf sam od sebe ne stane. I provjeri dali su ti oni sarafi u onaj X odispod sjeli kako treba
Nemam sarafe sa utorima za odvijac (na jednom kitu ima a na drugom nemam nego su smao thumbscrew, morat cu prebacit s ovog sa rupama pa probat) . Donji bracket je sjeo kak treba, skido sam ga par puta (sreca pa u HAF xB fino mo's ko covjek radit od gore sjedeci sa stolice ) i njega i ove duge sarafe/nosace i pokusavao okretati strane i mjerio jesu li isti navoji itd.

Morat cu prespavat pa probat ujutro, nema druge

Hvala na idejama.

EDIT: Rjeseno (napokon, naranvo d anisam mogo otic spavat dok ne skuzim st ame zajj... ). H60 nije simetrican na sve 4 strane (premda sto se tice nozica/montaze moze se vrtit kako god zelis) pa u dva polozaja bakrena baza zapinje za kondenzatore oko socketa (Asus Z77) i naravno ne lezi dobro na procesoru (sreca pa nisam stezao ko sivonja ). Uspio sam baterijom bocno posvjetlit/vidit da ih kaci 1 mm po rubu pa ima lufta ispod, Zarotirao za 90 i sad sve super, 2600K na 4.75GHz u renderu ide od 69-73C na sobnoj temp od 26.5C. To je to sad .

Hvala svima na trudu.

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 09.02.2013. u 02:34.
Lewis je offline   Reply With Quote