Citiraj:
Autor xulos
Glupo pitanje, zasto ih ne zavrnes sarafcigerom ? neces pokidat, stezi dokle god saraf sam od sebe ne stane. I provjeri dali su ti oni sarafi u onaj X odispod sjeli kako treba
|
Nemam sarafe sa utorima za odvijac (na jednom kitu ima a na drugom nemam nego su smao thumbscrew, morat cu prebacit s ovog sa rupama pa probat)

. Donji bracket je sjeo kak treba, skido sam ga par puta (sreca pa u HAF xB fino mo's ko covjek radit od gore sjedeci sa stolice

) i njega i ove duge sarafe/nosace i pokusavao okretati strane i mjerio jesu li isti navoji itd.
Morat cu prespavat pa probat ujutro, nema druge
Hvala na idejama.
EDIT: Rjeseno (napokon, naranvo d anisam mogo otic spavat dok ne skuzim st ame zajj...

). H60 nije simetrican na sve 4 strane (premda sto se tice nozica/montaze moze se vrtit kako god zelis) pa u dva polozaja bakrena baza zapinje za kondenzatore oko socketa (Asus Z77) i naravno ne lezi dobro na procesoru (sreca pa nisam stezao ko sivonja

). Uspio sam baterijom bocno posvjetlit/vidit da ih kaci 1 mm po rubu pa ima lufta ispod, Zarotirao za 90 i sad sve super, 2600K na 4.75GHz u renderu ide od 69-73C na sobnoj temp od 26.5C. To je to sad

.
Hvala svima na trudu.