View Single Post
Staro 07.02.2013., 20:16   #656
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Odlično, ali nisam vidio metalni WP8. Možda te zbunilo što sam spomenuo iPhone, ali mislio sam uglavnom na WP8. Ako su WP8 high end uređaji ovako plastični, što će tek metalni biti...super high end za 1000 eura . Znam za par metalnih Androida, ali ne bih natrag na Android. Što više mogućnosti imam, to više petljam po njemu i mijenjam ROM-ove i gluposti. Gubitak vremena
Hebga, napisao si smartphone pa sam te shvatio globalno, a ne isključivo za wp8

Citiraj:
Nisam baš 13-godišnji dječačić, ali mi se sviđaju uređaji koji odskaču od nepisanog pravila da sva elektronika mora biti upakirana u crno (90%) ili srebrno (10%) kućište. Mi, grafički dizajneri....
Imao sam Ericsson T65 (plavi), pa SonyEricsson W800 (bijelo-narančasti). Danas mi se na prvi pogled svidjela i Xperia Go (žuta), a 8S (sivo-žuti) i Lumia 620 (zelena i žuta) su ljubav na prvi pogled
Crazy and I know it
Da se razumijemo, shvaćam te u potpunosti, i sam sam imao masu netipičnih mobitela, tj u svakakvim bojama, počevši sa narančastim 8210 tamo davne 99e, zlatnom 6510, crvenim k750i, itd, da ne nabrajam sve, potrajalo bi
Ali, ovaj žuto sivi 8s mi je stvarno stvarno predrečav
Meni bi sad ovo bio mob za imat u toj kategoriji netipičnih

Citiraj:
Neću Apple braniti iako sam usko poslovno povezan s njima, ali Nokie nikad nisu bile precijenjene. Vjerojatno misliš na E52, E72, i E6 kojima cijena po oglasima već 2 godine (a i više) ne pada. Mene je to ljutilo neko vrijeme pa sam se pomirio.
Svi vrište...Symbian je mrtav, ali na njemu imam sve što mi treba (osim pouzdanog PDF i Office readera) i osim low memory poruke, problema nije bilo nikakvih. Krepala mi E55 nakon 2 godine, i onda sam kupio E72 i platio je isto koliko je koštala kad sam kupio E55. Vrijedi toliko koliko košta, barem meni. Ako je tako i s WP8, nitko sretniji od mene, ali da 820 košta kao 8X (2000-2200 kn), ne bih uopće razmatrao 620.
O, teške riječi. Jesu, dosta su precijenjene, uzmi modele prije 2-3-4-10g, nebitno, i usporedi sa konkurencijom (po karakteristikama), pa usporedi cijenu. Grozno. Precijenjeno do bola.

Što se tiče symbiana, meni je i dan danas symbian najdraži os, i razmišljam uzeti si (opet) jednu X6 nokiu za kikiriki kao backup mob, da konačno umirovim D500