Znači ovako... Dosad je u kući bilo 2 interneta, na 2 routera... jedan u prizemlju, a jedan dva kata iznad. I sve je super funkcioniralo, svuda neta koliko oćeš...
I sad nakon što je istekao gornji internet, mi smo ga ukinuli... jer šta ćeš plaćat dva neta kad tehnologija može proširit postojeći. Ili nemože
Uglavnom... imam dva T-netova routera: Thomson tg782 i Siemens SX763, i još sam kupio Dlinkov powerline adapter (bez wifia).
Znači jedan router je dole, na netu... Iz njega ide žica u Dlink, koji preko strujne mreže šalje signal do gornjeg routera.
I sad taj
problem: Nikako nemogu natjerat gornji router da baca wifi signal. Tj baca ga, ali nema interneta. Pokušavao sam mijenjati routere, bridge, repeater, WDS, peep

ali ništa nije pomoglo. Nikako nemogu proširit WIFI mrežu dva kata gore.
E sad... kad ja to sve ljepo pospajam i posložim, i kad se LAN kabelom spojim na gornji router, laptop najnormalnije ide na internet. Znači internet dolazi sa doljnjeg routera do gornjeg... samo eto, nemogu natjerat nikako da gornji baci signal u zrak....
Any help please?
Sad mi je žao da nisam dodao još sto kuna i kupio powerline adapter sa antenicom, tj. da sam odmah baca signal u zrak... To bi radilo, jel tako?