Hvala vam svima na odgovoru i na pomoći. Poslušat ću vaše savjete.
U međuvremenu dok sam pokušavao sve i svašta, bloatware aplikacije koje nisam mogao obrisati s mobitela, onemogućio sam ih, izgleda da pomaže. Mobitel mi se puno bolje ponaša. Brži je i s tu i tamo kojim lagom. Također sam isključio sva autom.traženja nadogradnji i slično za svaku aplikaciju.
Citiraj:
Autor D.O.M.I.
Pa sad baš da je LWW low end kojeg bi ubilo nekoliko IM-a, nemogu se složiti. Sestra mi ima isti mobitel s identičnim aplikacijama konstantno uključenim i navedena usporavanja se ne primijećuju.
Ako moj Desire ne pati od tih problema, ne vidim zašto bi LWW koji je po svemu viđenom jači od Desirea.
|
Ne bih se složio s tobom samo iz jednog razloga, koji je očito boljka Sony Ericssonu u softveru iako neznam zašto, a to je da sam osobno imao sad već treći model mobitela koji mi je štekao u radu. A znam druge osobe koje su imale iste mobitele kao ja, ali bez ikakvih problema, sve radilo savršeno. Znao sam softver stavljati iznova po 3,4 puta ali nije pomagalo.
Zato mislim da je moguće da ti sestra nema nikakvih problema, a ja ih imam.
Još ono što nisam uspio riješiti, je lag kod ulaska u dialling, recimo nakon izlaska sa neta i iz preglednika, gdje čekam par sekundi dok mi se ne pojavi tipkovnica sa brojevima. Mislim da sam našao negdje na netu da je netko imao taj problem na prijašnjem firmwareu, instalacijom zadnjeg firmwarea je rješio problem. Ja ga imao prije, postoji još uvijek.
D.O.M.I možeš li provjeriti sa sestrom da li možda ipak ima ovaj problem kod pozivanja ako sve ostalo savršeno radi.
Neznam ako ne uspijem to riješiti sam, da li bi servis to laganje uopće uvažio kao neispravnost mobitela?