Citiraj:
Autor poltergeist
Cekaj ja sam mislio da je najbitnija stvar kod navigacije TURN BY TURN Voice navigacija a ne kvalitetna kartograifija. To sto ti koristis nije navigacija nego najobicnija karta sa uputama. Osim naravno ako ne rootas telefon. Zar nije tako?
Google Maps Navigation Availability
|
Nisam se mislio s tobom upuštat u ikakvu raspravu s obzirom da mi je od ranije poznat tvoj nastup i svrhovitost rasprave sa apple fanboyem.
Ne, FYI, ja koristim zadnjih 5 godina ovo -
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=9809&ra=true, u kombinaciji sa originalnim zadnjim adria route-om+city navigator europe 2013

Na primarnom mobitelu trenutno ništa, čekam Nokia drive da stigne i na ovo moje malo čudo od 8s-a. Na drugom mobu imam Wisepilot i iGo sa navigonovim kartama.
I da, samo liku sa poput tebe treba nacrtati da se priča o PRAVOJ navigaciji, a ne o gugl mapama, koje nemaju dobru kartografiju u hr u npr gradu od 15.000 ljudi, a kamoli u nekom selu.
Kakvo faking rutanje wp8 uređaja? Ne znam o čemu ti pričaš, zabrijao si nešto gadno momče.
Ako ne dođe uskoro Nokia Drive u Hr, proučit ću što se nudi pa ću kupit nešto od ponuđenih navigacijskih softvera za wp8 i dobro, tak i tak kad sam sa svojim autom, nuvi je uvijek tu.
A sad, molim te, okani me se, nemam uopće namjeru upuštati se u raspravu s nekim poput tebe, pogotovo kad napišeš tako blesav i nekonstruktivan post kao ovaj quotani. Za razliku od tebe i tebi sličnih, ja sam kupovao iphone (3gs, pa 4s) iz znatiželje da vidim paše li mi os kao takav, i uređaj kao uređaj, kupovao sam symbiane prije x godina, sad sam kupio wp8 mob. Ja nemam bezrazložne predrasude prema niti jednom os-u i uređaju, dok ga sam ne kupim i ne probam. I ono što kritiziram na svakom, je moje viđenje stvari, koje se nekom može sviđat, a nekom ne, fala Bogu, stvar izbora pojedinca. Za sada mi wp8 nema tolike mane da ga ne mogu koristit svaki dan, i ne vidim problem ako kritiziram nešto za uređaj koji posjedujem u temi o tom uređaju ili os-u na istom