Citiraj:
Autor xpsp1a
Dakle, korisnik sam Amisa 5 godina, ali sad me opako živciraju.
Opet sa akcijom koju su imali krajem godine rade razliku među starim i novim korisnicima.
Koristim paket midi (8/768) i to plaćam 168KN
Krajem godine imali su akciju i nudili maxi+(12/768) za 149KN uz potpis na dvije godine
Ta akcija je vrijedila do 31.12.
Meni je ugovor istekao prije 10 dana, i naravno da mi nedaju maxi+ za 149KN, toga više nema kažu, daju mi 600KN popusta.
I sad, sa tim popustom i ja plaćam otprilike oko 150KN mjesečno i imam 8/768 a onaj koji je potpisao prije mjesec dana ima 12/768.
Nije da mi treba ta veća brzina, jednostavno me nerviraju.
To ne radi nitko osim njih, barem koliko ja znam. T-smeće ti kao novom korisniku pokloni recimo mobitel ili nešto ali novi korisnik ima i cijene i brzine kao i stari, ne?
|
Mogao si se malo raspitati i dosta toga bi ti odobrili tj. barem bi ti izašli u susret.
Ja sam npr. potpisao u travnju 2012. novi ugovor za 2u1 i dobio 600kn popusta na račun (prvih 6mj 300kn i zadnjih 6mj 300kn) + max brzinu prvih 6mj. Iskoristio sam 300kn popusta na račun i max brzinu i kad sam čuo za akciju 3u1 poslao mail i pitao jel mogu ja to uzet; dobio sam anex ugovora tj 20 mjeseci plaćam sa 25% popusta, a zadnja 4mj punu cijenu (pošto sam već iskoristio dio bonusa od usluge 2u1).
A taj novi ugovor sam potpisao u 11.mj 2012