Tehničar koji mi je instaliravo net je bio prijavio kvar još u četvrtak pa sam ja danas zvao službu za korisnike i rekli su mi da je bio t-comov tehničar na centrali i da je to što sad dobijam max propusnost linije.
U četvrtak mi je bio tehničar instalirat net, prije nego je došao je sam imo net i pogledo sam u ruteru parametre linije i tamo je pisalo da se modem spojio na 2890kbita/s a upload 700kbita/s. To je očito max linije. Nakon jedno 2 sata je došao instalater i istavio iskonov modem i kad se modem spojio na net tamo je za max propusnost pisalo 1700kbita/s za download i nekih 700kbita/s za upload, te je prijavio kvar.
Danas sam ja spojio stari modem od t-coma na liniju i u njemu također piše da je propusnost nekih 1600kbita/s, dok su ostali parametri linije isti kao i prije.
Meni sad nije jasno kako je moguće da je u tih sat i pol koliko je to slago instalater pala propusnost za 1300kbita/s te zašto se to desilo. Dali ovi iz t-coma namjerno limitiraju brzinu ili koji k.
Iz razgovora sa službom za korisnike sam dobio dojam da je to tako i da oni iz iskona tu nemogu ništa.
Pošto dijelim net sa frendom ispadne me razlika 25 kuna u odnosu na t-com, i ako je u dva tjedna ništ neriješi ja se vračam nazad.
Poslo sam ja mail na reklamacije pa ako u roku od 15 dana, kako je pisalo na povratno mailu, se ništa nedesi ja idem nazad potpisat sa T-comom.
Pošto sam poslovni korisnik kad sam na t-comu zvao službu za korisnike i prijavio kvar u roku dan dva su došli tehničari, mjenjali nadzemni kabal, mjerili propusnost i imali su mogučnost prčkanja po centrali. Nije mi jasno kako ovi iz iskona nemaju neki utjecaj pošto su sestrinska firma, nego moraju šutit i prihvati svako objašnjenje.