View Single Post
Staro 03.02.2013., 13:53   #22
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Čim spustiš poklopac, automatski se slika šalje na vanjski monitor, od POST-a do Windowsa. Probaj ga tako uključiti pa ukoliko je sve OK, pošaljem ti inverter na test.
Ne radi to, i kad je radio nije slao sliku na monitor sve dok ne dođe do početne slike Windowsa. Tako da to ne pali sigurno. Mislim da inverter ipak nije problem, jer kako sam već ovdje pitao, ako je inverter i otišao, morao bi laptop davati sliku na VGA izlaz jel to može tko potvrditi/demantirati?

Citiraj:
ne ne i ne pržit fenom za skidanje boje.. možeš skurit ploču, otpuhat elemente i još 100 stvari
javi mi se na privat pa ti dam broj od frenda koji ima puhalicu. jedino je na tim hp-ima problem što su čipovi i poljepljeni...
Da, čip izgleda da je doslovno zalijepit za matičnu, vidi se prozirno ljepilo. Vidjeti ćemo šta se da napraviti pa ako ništa javim ti se za puhalicu, u svakom slučaju veliko hvala.

Citiraj:
Član ovog foruma ima zanat oko popravaka laptopa pa ako želiš profi popravak potraži u temama
Kontaktirati ću ga, pa ćemo vidjeti isplati li se uopće, ima i polovnih ploča ovdje na tržnici pa ću i tu opciju vidjeti.

Šta kažete jel se isplati ovo probati?
http://www.youtube.com/watch?v=ctHTF3oNdxI