Citiraj:
Autor Flood
Evo pajdo sjedi pokraj mene,on je u 300k km mijenjao spone 1 , ista Mazga druge boje,isto rđava 
|
Jebga onda, onda sam u onih nekoliko od 1000 kojima se auto kvari. Šit hepens.
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Svaka cast bulji, thoru, iggiju.....toliko se trude...razlazu, argumentiraju......burko je cak napisao da ne misli da je VW los koliko je precijenjen...i sve to uzalud....nemozete vi protiv statistika i das auta.....    ...
Fanataik i Radeon molim vas nemojte stati......kidam se od smjeha.  ))))

|
Iggijevo mišljenje uvijek volim pročitat, čak i kad se ne slažem s njim Thoro je lijepo argumentirao, i s njim se mogu složit oko nekih stvari. Ubij me ako sam našao nešto lijepo razloženo i argumentirano u Burkovim i Buljinim postovima osim hejta, što je Burko čak i priznao. S druge strane, ja uopće nisam vw fanboy, te ću kad ću kupovat slijedeći auto dobro odvagat što i kako, te uopće ne mora značit da će to bit vw.
Tebi nije jasno da ja uopće NE favoriziram vw, nego se samo ne mogu načudit tome da ljudi imaju potrebu pljuvat po nekom autu kojeg u velikoj većini slučajeva uopće ne voze. Osjećaju neki unutarnji nemir čim ga vide na cesti. I omalovažavaju ljude koji ih voze. Kako se netko usudio kupit kramu iz Wolfsburga pored silne konkurencije koja nudi više, jače i bolje. Naravno, općepoznata činjenica je da ljudi koji kupuju golf to ne čine svojim novcima nego tvojim. Pa si ti u tome oštećena stranka.
Uredno se sere po vw dizajnu, al ako kupiš avensisa onda si znalac. A o avensisovom dizajnu, i iznutra i izvana bi se dalo svašta napisat.
Ma napisao bi još puno toga, al sudeći po tvom nastupu, mislim da ne bi shvatio.
I pošto sam osoba koja se voli nasmijat, daj mi molim te reci što te je to u mojim postovima tako nasmijalo? Možda sam bio pijan dok sam pisao, pa da se i ja nasmijem.
LP
EDIT
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Argument broj 1.Statistike pokazuju da je golf najprodavaniji auto na kugli zemaljskoj ako ne i šire....
Argument broj 2.Svi se auti kvare.
Argument broj 3.Ako ti je skup i jalan si, nemoj ga kupiti.....

|
Sve mi je postalo jasnije. Koliko godina imaš?