Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.01.2013., 13:41   #5423
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Evo da se i ja javim..

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Jeftina plastika u golfu? U kojem si zadnjem sjedio? Neudoban auto? Daj ne pričaj svašta... Ima masu tvrđih auta od kojih su neki i od navodno udobnih francuza.
Dobro, nemreš reć da VW nisu poznati ko tvrdi auti.. Jer jednostavno jesu. VW je dobar auto, pouzdan, dijelovi prosjek, ali udobnost i dizaj interijera je druga priča... Za plastiku je izjavio glupost ofc, plastika je na razini, ako ne i više...
Možda malo bezveze priča, ali o golfovoj udobnosti sam imao slušati iz prve ruke, kad je vjenčani kum mojih roditelja (inače blizak prijatelj istih) išao kupiti ženi auto, žena ima problema s kičmom već par godina, operacije, ma uglavnom zajebancije. Pošto čovjek si može priuštiti više manje kaj želi (lova do krova), je odlučio uzeti ljude koje se rauzmiju u aute i išao s njima u par salona da razgovaraju o autu koji će odgovarati njegovoj ženi. I tako sam ja jednom išao u zg s njim, išli smo u VW, peugeot i Renault.. I svi, ali baš svi (kad su skužili kak se on razgovara i da im maše lovom pred nosom, ali ima ljude koji ih mogu poklopiti ljepo) nisu hvalili svoje aute, nego su im objasnili realnu situaciju, i rekli (pa čak i neki mladi prodavač u VW) da izbjegavajte golfa radi same udobnosti... Ja sam taj dan išao s njim jer mi trebao prijevoz do zg, pa obilazio s njima... Toliko od mene.

P.S.
Uzeli smo novu (starci, koju sam ja vozio do prije par mjeseci) Toyotu Corollu Verso 2007. godište, 4d4, full oprema, 100kw, i prosječna potrošnja joj je 6.5l.

Prije nekim 3 mjeseca sam s curom uzeo novi Kia Rio 2012 model, 1.2, benzin 90 konja i troši 6l 7 godina gare, nekaj opreme (iznenadio sam se, da čak ima i nešto više)... 93k kuna... Htio sam dizel ali lova nije dopuštala nažalost Nekako mi je krivo kaj nismo uzeli sedan, za 7 tisuća više, ali kaj je tu je.. Ja sam zadovoljan, osim potrošnja mi je nekako iznenađujuće poveća...

Toyota identična: http://www.auto-info.hr/slike_galeri...0111325084.jpg
Kia identična: http://1.bp.blogspot.com/-HYDuLzGIcB...-2012-side.jpg

Krivo mi je kaj nisam uzeo alu u dućanu, ali idu crne crte po sredini auta i alu original kia gore, 16".... Samo pomalo :P

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 31.01.2013. u 13:54.
Mommistake je offline   Reply With Quote