Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.01.2013., 12:21   #5414
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Jednom davno mi je jedan majstor rekao: ne postoje loši auti, nego samo loši vlasnici. Nije to upućeno tebi, ali je činjenica da se sve ijedan model kvari, sve ijedan traži ulaganje: neki više-neki manje. Golf se u dvoje vrijeme dok nije imao konkurencije manje kvario jer je manje i imao: dok je 95% fiata imalo elektropodizače, 95% golfova to nije imalo, dok je 95% alfi bilo turbodizel, 95% golfova su bili bez turbine itd. I tako postade legenda je se malo kvario i to malo što je imao je bilo korektno odrađeno.
Nije baš da sam shvatio poantu. Što znači da treba ulagat? U što sam ja trebao ulagat da spriječim spone da crkavaju? U što uložit da abs senzori rade kao što je i zamišljeno te da ih ne treba promjenit par komada? U što uložit da sistem centralnog zaključavanja ne popizdi (ne želim ni objašnjavat problem s njim, prekomplicirano)? U što uložit da kopčice na raznoraznim plastičnim poklopcima budu kvalitetnije? Našlo bi se toga još, al nema veze.
Btw, ja sam, recimo, zadovoljan tim autom. Inače je toči, mjenjaj potrošne materijale i vozi. Jebga, izgleda da sam si za ovo zadnje s remenom sam kriv. Al da je to razvikani nepokvarljivi japanac, nije.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F