Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.01.2013., 10:46   #5407
thezero
Premium
Moj komp

thezero's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
u firmi u kojoj radim imamo dosta raznolikih vozila... od koreanaca,japanaca, svaba.. francuzi su manje zastupljeni...

znaci imamo corolle, civice, astre, i30, a3, golf5/6, focuse, mondeo, alfe, leon, octavie, mazde... dizel-benzin mjesano..

i auto za koji se svi zaposlenici trgaju i zele voziti na dnevnoj bazi je golf 6 2.0 tdi s rabbit opremom.. i ne nisu fanboyevi...

jer na raspolaganju su im i accord 2.4, focus gajnc novi od ove godine, cak ni leon 2.0 tdi dsg koji je meni odlican ne moze se mjeriti s udobnoscu kvalitetom i osjecajem za volanom kod golfa...

kod servisa, jednako se kvare, dobro aj ne jednako, alfa je na promjenu motora morala ici nakon 30k km, corolla nakon 80k(zaribala masina zbog pumpe ulja), accord mjenjac kenja, civic mjenjac kenja, astre su isto slabe s mjenjacima... ali golfovi se jos najbolje drze.. s izuzetkom jedng g5 gt 1.4 tsi(170ks) koji je svako malo u safe modu i kompresor ode i gorivo ga hebe, i turbina ode.. ali taj motor je pre mali za djikane koji ga voze(siledžije) i pre osjetljiv na nase gorivo(brizgaljke su zastopane po 34 put)...

auti prelaze na dnevnoj bazi najmanje 500km, kombinirano: grad- otvorena -autoput

eto, to su moja iskustva..

Zadnje izmijenjeno od: thezero. 31.01.2013. u 11:22.
thezero je offline   Reply With Quote