Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.01.2013., 10:17   #5402
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Išlo je mene

Ne znam zašto si se našao prozvan u mojim postovima, kad sam ja samo odgovarao na radeonove izljeve ljubavi prema vwu i njemcima.

Da prvo nešto razjasnimo, govorimo o vwu, ne o njemcima, to je za početak.

Nisam hejter vwa što svi vi koji volite želite tako predstavit nego pokušavam pokazat i pirkazat ono što je burko napisao na prošloj stranici (možda i ovoj), da li ih volim ne, ne bi ga kupio baš zbog te cijene koja je bezrazložno prenapuhana.
Golf 1,2,3 su auti koji su trajali, ovi danas puni elektronike ne mogu i neće se moć izdvojit, a razlika između auta više nije tolika kolika je bila nekad, a to što smo mi razmaženiji je pak drugi par rukava.

Radeon na sva usta hvali njemce odnosno vw, prvo spominje tradiciju, pa mu je Swarm napisao za fiat (a mogao je i lanciu ubacit), pa kaže da nema dječjih bolesti njemac odnosno vw, pa spomenemo 2.0 TDI da bi išla kontra da se i drugi auti kvare...

Nije poanta srat nego je poanta pokazat da je cijena jednostavno prevelika za ono što nudi, a ljudi ih drže objeručke zbog svih tih stvari u koje je radeon i slični mu ovjereni, sve dok se jednom ne opeku a onda će počet drvlje i kamenje po njemcima

Ako si ti zadovoljan i sretan sa autom koji ima najveći postotak krađe u hr neka si, nitko ne želi da ne budeš, ali dal se moglo bolje i jeftinije proć, možda i je.

P.S. Kupovat auto da se pričalo da drži cijenu kod prodaje mi je jedan od najsmiješnijih razloga, pa zar se auto kupuje da bi se odmah razmišljalo o prodaji??
Ma išlo je svakoga ko hejta, naj se samo ti nać prozvanim.
Meni jednostavno nije jasno to hejtanje, ne mora nužno bit protiv vw. Kak se netko može toliko identificirat s nekom robnom markom, te kak neko drugi može bit toliko ogorčen protiv nje? Hebate, ljudi mrze vw ko da im je Ferdo Piech osobno palio polja i domove.
I cijelo vrijeme čitam stvari; možeš bolje i jeftinije proć. Zašto je nekome bitno što netko drugi kupuje i daje svoje novce za to? Što ljude tjera da flejmaju i trolaju a u 99,9 % slučajeva nisu vozili/koristili neku marku? Jel cijena bmw-a previsoka il je taman po mjeri? Jel se može kupit auto iste kvadrature, snage, udobnosti za manje novaca? Može. Al nitko nema potrebu hejtat, flejmat, trolat protiv npr trice. Burko je hejter golfa, sam to prizna, al kupio bi passata. Mda, passat se radi od drugačijih dijelova od golfa te unutra idu drugačiji motori te je kvaliteta neupitno veća. Mošsimislit. Uzeo bi i škodu. E to je već razlika, skroz drugi koncern i dijelovi. Cmon...Spominje da su ljudi postali hejteri golfa radi vlasnika dotičnih. Veli i da ljubitelj golfa neće nikad reć nešto dobro za neku drugu marku. Ja hebeno ne vjerujem. Pa ak je neko seljo, što tebe tjera da budeš veći seljo od njega?
Zaboga ljudi, to je stvar, ne kužim zašto to postaje osobna vendeta?

EDIT
Buljo, Inisgnia? Prekrasan auto. Samo ne znam dal si slušao iskustva ljudi koji ih voze. Ja jesam, više komada te jednog majstora u opel servisu. Mogu ti samo reć da se ne bi usrećio. Dal su to dječje bolesti, moguće, al malo previše pizdarija sam čuo o njoj.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 31.01.2013. u 10:22.
fanATIk je offline   Reply With Quote