Išlo je mene
Ne znam zašto si se našao prozvan u mojim postovima, kad sam ja samo odgovarao na radeonove izljeve ljubavi prema vwu i njemcima.
Da prvo nešto razjasnimo, govorimo o vwu, ne o njemcima, to je za početak.
Nisam hejter vwa što svi vi koji volite želite tako predstavit nego pokušavam pokazat i pirkazat ono što je burko napisao na prošloj stranici (možda i ovoj), da li ih volim ne, ne bi ga kupio baš zbog te cijene koja je bezrazložno prenapuhana.
Golf 1,2,3 su auti koji su trajali, ovi danas puni elektronike ne mogu i neće se moć izdvojit, a razlika između auta više nije tolika kolika je bila nekad, a to što smo mi razmaženiji je pak drugi par rukava.
Radeon na sva usta hvali njemce odnosno vw, prvo spominje tradiciju, pa mu je Swarm napisao za fiat (a mogao je i lanciu ubacit), pa kaže da nema dječjih bolesti njemac odnosno vw, pa spomenemo 2.0 TDI da bi išla kontra da se i drugi auti kvare...
Nije poanta srat nego je poanta pokazat da je cijena jednostavno prevelika za ono što nudi, a ljudi ih drže objeručke zbog svih tih stvari u koje je radeon i slični mu ovjereni, sve dok se jednom ne opeku a onda će počet drvlje i kamenje po njemcima
Ako si ti zadovoljan i sretan sa autom koji ima najveći postotak krađe u hr neka si, nitko ne želi da ne budeš, ali dal se moglo bolje i jeftinije proć, možda i je.
P.S. Kupovat auto da se pričalo da drži cijenu kod prodaje mi je jedan od najsmiješnijih razloga, pa zar se auto kupuje da bi se odmah razmišljalo o prodaji??