View Single Post
Staro 07.06.2005., 20:37   #29
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
ne bi bilo fer a da ne spomenem dečke iz Linksa i njihovu reakciju.....naime, odlučio sam ipak otići i reklamirati i dečki su sve ponovno montirali i tastirali temperature pa evo mojih rezultata koje sam maloprije dobio kada sam došao doma....sa isključenim fan controlom freezer 7 se ne čuje jako (radeći na 2400 rpm-a) i hladi proc odlično: idle/load 40/50...sa uključenim fan controlom freezer radi tiho u idle modu na 780 rpm-a i temperatura proca je 45/46 a u load modu (1500 rpm) hladnjak i dalje tih a temp proca je max 59.....sve u svemu fina promjena...posebno se vidi razlika u buci kod punog opterećenja procesora na dulje vrijeme gdje se intelov proc cuo tako glasno kao da je neki mali elektromotor instaliran u kućištu

konačno sam pozvao i frenda koji ima intelov stock hladnjak i Prescotta i veli mi da se u idle modu freezer čuje otprilike kao i njegov intel (ja i dalje mislim da se čuje mrvicu glasnije)...za load veli da je freezer puno tiši (s čim sam se i ja složio), da njegov hladnjak ponekad vrišti nakon dužeg većeg opterećenja proca(baš kao što je i meni)......i još nešto---našao sam na netu par recenzija di vele da treba proći oko 7 dana prosječnog korištenja da Freezer dobije punu "snagu" odn da onda još bolje hladi

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 07.06.2005. u 21:14.
gnomisa je offline   Reply With Quote