Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.01.2013., 00:57   #5382
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ma meni sam nije jasno čemu toliki hejt prema vw? Ne sviđa ti se auto? Pa hebemu, nemoj ga kupit, kratko i jasno. Čemu jambrat okolo te ne valja dizajn, te ne valja mehanika, te nekvalitetan, te cijena... Kupi ono što te veseli, kraj priče.
A još si mi žešče priče o vw fanboyima. Kak ih ima mali milion. Hebate, vw hatera ima jedno 17 puta više. Zašto? Čemu identifikacija s nekom markom? Kaj imate dionice konkurencije, ne kužim. Ne voliš, ne vozi ga i bok. Rijetko vidim da netko pljuje po renault laguni, autu ne male cijene i sa solidnim popisom mogućih kvarova. Kak se nitko ne loži na nju, hejtanje i slično? Al neee, ona nije vw, ona je super.
Zamjenio si me s nekim...ja nisam nikakav "hejter" niti furam ičiji pečat na guzici,jednostavno govorim iz iskustva.Kad netko kaže "neće imati dječjih bolesti" tlak mi skoči na 300,zato što se sjetim silnih vw-ova,osobno sam vozio,spavao,karao,živio u 2 passata i 1 cc-u,ostale je vozio ostatak familije/zaposlenih u obiteljskoj firmi.

Tu se dogodio prijelaz na avensisa,nakon toga teško se vratit na lošije,činjenica,pa sam nastavio po japancima.Jednostavno više se ne osjećam prevarenim,jer kada nemaš osjećaj da nešto vrijedi novce koje si platio,osjećaš se prevarenim,što nije više slučaj s đapanezima.