Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.01.2013., 00:51   #5381
windfucker
Guest

Evo da se prijavim:
slupao 206-icu (R.I.P. limena partnerice)
...naplatio se od osiguranja, pozabavio se malo ekonomijom, i uletio u avanturu sa elysee-om
(khmm...izrazi sućuti za odabir na PM od 09-17h )
E, sad, ono bitno meni- štedljiv dizelaš, još malo haube naprijed i lima "zguza" za buduće sudare je bilo must have, kao i ispravan hebeni airbag-dva, pride...dakle, navedeno ima.
Dobio sam dobru ponudu (drugo najvažnije) i dogodila se ljubav na peti pogled (ajd', dobro, prvo najvažnije: žena je pala na citroen odmah, tako da dalje nije bilo pametno pokušati gurati druge argumente, jel'te...).
"Elajza" će služiti za cca 80km dnevno do posla i natrag, a drugi je auto u obitelji, tako da nije bilo egzibicija u odabiru. Daklem, nov i zadovoljava po pitanju potreba obitelji.
Prvi dojam: spartanac sa kakvim-takvim pedigreom, fali mu živosti ispod 2000rpm, no iznad je i više nego solidan, vuče dosta uvjerljivo...i da, ugrađuju golo gov* od glazbe unutra: to ekspresno leti van (ovih dana).
Btw, stavio zimske ultragrip8- neviđeno dobre gume, preporuka, vrijede svaku lipu. Iako nije baš za usporedbu, osobno bolje mi se ponašaju od blizzak-ica, ali kako nisu iste dimenzije, ništa ne tvrdim...
  Reply With Quote