Citiraj:
Autor Rade0n
Baš to, lol.
Gomila ljudi koji će kupiti Golf 7 su oni koji su već imali Golf 4, 5 ili 6, a da ti auti nisu valjali onda sigurno ne bi kupovali ni njegovog nasljednika.
A kad neko krene o kvarovima dođe mi slabo, kao 'kako može Golf valjati kad je moj prijatelj imao problema s paljenjem' i takve sheme :facepalm na kub:
A tim raznim tvrtkama ne treba dobar i pouzdan auto?
Pa ako nekom treba dobar auto onda su to firme koje ga ganjaju po cijele dane.
|
Zapravo ih zaboli ona stvar,troši se zbog amortizacije,pa se troši zato što je ovaj dobar s ovim koji mlati parama poreznih obveznika i taj mu dogovori prodaju 40 automobila za gradske skupštinare,jer kao što rekoh,ne može bilo tko dobiti ekskluzivu za prodaju vw-a,mercedesa...to su sve redom "vlasnici" auto kuća s vrlo sumnjivim pedigreom.
S druge strane imaš firme poput moje,kojima je potreban pouzdan auto,firma koje ne kupuje 40 auta i ponaša se kao pijani bogataš,počelo je s audijem 80,pa nakon 4 passata,1 cc-a,a4 karavana i malog a3,otišli smo u drugom smjeru s razlogom,nissani,toyote i honde...tu je i jeep,bilo je i neugodno iskustvo s saab-om,no otkad nema više njemaca na servis se ide samo redovan,nema više ni reklamacija oko sitnica...
Ono što smo mi zaključili je da kod nas dolaze samo poluproizvodi,jer ne vjerujem da auti koji toliko koštaju mogu ostavljati tako loš dojam kakav su ostavili na nas.
Sad ćeš pitat zašto smo toliko njih i uzimali? To je ono o čemu ti ja pričam,iako smo mala firma,opet smo uzimali jer eto,to je tako u poslovnom svijetu,moraš dat da bi dobio,razvije se "poznanstvo" jer je u pitanju suradnja,a ne jednokratna kupovina,kada su firme u pitanju,pa se s tim ide,dok ti ne dop...trošak tih istih automobila ti ne predstavlja problem ako je firma zdrava i na nogama,a tu je i lizing.Zamisli sad velike kompanije...
Samo mali čovjek gleda i pazi šta kupuje,vjeruj mi,taxi cammeo je uzeo stotine škodi,ne zato što je htio baš škodu...imao je kanal da to dobije za nikakvu cijenu,a prijatelju je napravio posao života,taj isti cammeo danas namjerno izaziva nesreće i nada se kvaru kako bi izvlačio lovu iz osig. društva,kakva pouzdanost...
P.S. fanatik di si se uhvatio kie...jasno je da se ne može uspoređivat njemac s niskobuđetnim korejcima...