Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.01.2013., 23:58   #5364
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Dva moguća odgovora:

a) Sorry lega. Ja se sveudilj još uvijek nekako nadam da ćeš mi, makar i s vremenom, oprostit što sam, najviše nerazumijevanjem ponešen, propustio dohvatit aksiom da je tvoja malenkost, u najboljoj maniri poučavanja Protagore, mjerilo većine stvari. Onih koje jesu da jesu i onih koje nisu da nisu. Cheers

b) Mislim da stvarno nema potreba za ovakvim nastupom. Reći tvoje je mišljenje nebitno je otprilike iste kvalitete kao i "moj tata je jači od tvog".
Tvoje mišljenje je nebitno kad se priča o ukusu, samo to naglašavam.

Citiraj:
Najlakše je napravit redizajn i prodat priču da se zapravo radi o x novih modela.
Ma je, i treba tu priču prodavat godinama milijunima kupaca, to je već malo žešće ispiranje mozga, ne znam kad će se ljudi konačno osvjestit i shvatit da takav auto nema smisla kupovat.

Što je najbolje, ja sve ovo pišem iako nisam nikada imao Golfa (fanboy teorija pada u vodu), vozim A3 iz '04 i nemam para da kupujem ni golf 6 ni 7, ali sigurno ne bi nikada dao 100.000 kn za korejca, radije polovni golf, ali to sam samo ja.

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
i sada ces najozbiljnije reci da je golf idealno vozilo od tocke a do tocke b? pa svaki u kojem sam se vozio naprosto obozava nase ceste, lezece policajce i slicno.........
Zašto ne čitaš što pišem?
Govorim ti baš suprotno, ljudi kupuje one aute koji im se sviđaju, ako se nekom sviđa Golf kakve veze ima što nije best-buy i što može jeftinije dobiti pežo?
Rade0n je offline   Reply With Quote