u jebemu. pa koliki je red bio za ajfon i liste cekanja? primjera radi, kad se pozivas na to? ili i dalje tupis samo po jednome?
ponavljam, nije golf srot auto jebemu, nije uopce los auto, dapace. svaki golf mora imati razinu proizvodnje i kvalitete, ali je poanta da u danasnje vrijeme se meni zivo fucka sto je made in germany. to je moglo i to je prolazilo do pred kraj 90-tih godina proslog stoljeca, danas je sasvim nevazno.
zato ja brand kao takav uvijek ne volim, ma mozda i bio najbolji. ne mozes mi opravdati podatke kao cijena i servisiranje samo sa brandom, pa danas je barem takva ponuda da ljudi mogu kupiti od cca kraja rata - auto. nije ko' za vrijeme bivse drzave kada su se mahom kupovala domaca vozila i nije bilo ponude. uvijek ce dobar dio ljudi tvrditi da je samo njemacko - kvalitetno.
i opet govorim, njemacko jest kvalitetno. no, koliko moram platiti vise za tu kvalitetu, ili jos bolje pitanje - koliko manje kvalitete dobivam za 30 ili 50% nizu cijenu? zaista ces reci - 30 ili 50% nizu kvalitetu?