View Single Post
Staro 29.01.2013., 00:59   #656
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Smile PAP 4500 DUAL

Da javim temperature kao sto sam obecao, dakle telefon PAP 4500 sam maltretirao sa HD filmom reproduciranim preko "MX Player", softversko dekodiranje, ukljucene obe jezgre (hardversko dekodiranje na ovom telefonu ne radi), za razliku od VLC-a MX Player vrti HD film sa malim-malim trzanjem dok se kod VLC-a slika raspada.
Nakon cca 20 min videa mjerio sam temerature, prvo na poklopcu, oko kamere jer se tamo naj vise grije i max koji sam izmjerio je bio oko 45 C, dok je mjerenje direktno na unutrasnjosi (skinut straznji pokopac) pokazalo visokih maksimalnih 50 C.
Nisam imao vremena i volje duze od 20 minuta maltretirat telefon tako da su mozda ove temperature maksimu a mozda i nisu.
Ovih dana cu ponovit mjerenje sa 480p videom da vidim jel ga on manje ugrije.
Iskreno govoreci nisam vidio nikakvu razliku u kvaliteti slike između 720p i 480p (mkv) tako da maltretiranje proca sa 720p videom (po meni) nema smisla.

Nakon umetenja SD kartice moze se prebacit snimanje slika i vide na nju, radi 100%, tako da eto razjesimo i tu misteriju

Da javim i ovo, jucer mi se nakon par ukljucivanja i iskljucivanja na komp putem USB-a (radi prebacivanaj video fajlova) telefon smrznuo tj ekran se nije palio nako pritiska na bocnu tipku za otkljucavnje/paljenje, morao sam izvaditi bateriju da ga opet upalim, odspajanje sa racunala sam odradio 100% po proceduri koju preporuca telefon, tj prvo safe removal u vindozama pa diskonet ne telefonu. Isto mi se tako danas nakon sta sam ga par puta spojio na komp (radi prebacivanja zvukova koji ce mi sluzit kao melodije poziva i SMS-a) telefon smrznuo, isto ne reagira na pritiskanje bocne tipke za otkljucavanej, tj morao sam vadit bateriju da ga mogu upalit, interesantno je da sa se telefon ne smrzne odma nakod odspajanaj od kompa, nego nakon cca 10min.
E sad, jel to povezano sa spajanjima na komp ili sa novom SD karticom (jucer je kupljena i pustena u rad), ne znam, ali znam da je cijeli dan radio kako treba sve dok nisam poceo sa spajanjima i odspajanjima na komp preko USB-a.
Eto toliko za sada, ako ko ima slicna iskustva neka javi i ako ko ima kakve sugestije neka javi i naravno slobodno pitajte sta god da vam padne na pamet.
Sve drugo na i sa telefonom radi kako treba, pozivi, sms, MMS, internet bilo WLAN bilo mobilni (mobilni preko VIP-a u westgateu bas ne radi najbolje, a u gradu Zagrebu radi ko puska, vjerovatno VIP-ov 3G kod westgatea nema bas naj-naj signal)
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote