View Single Post
Staro 07.06.2005., 11:45   #38
dmd-0
Premium
Moj komp

dmd-0's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Originally posted by speedy-3
weeeeee crash009 nas kada idiotu govoris takve stvari naravno da idiot nerazmislja i ne "gleda bolje" naravno da "otkine" krivi pin i naravno da sjebe proc. hehe i nema ga na forumu zbog dva razlog prvi sa je komp mrtav (trenutno) drugi sa sam ga over the phone
dmd bez mozga idiot je trenutno u iscekivanju kraja skolske godine da vidi koliko dugo ce biti bez kompa...... ukoliko ne prode sa 5.0 nece jos par mjeseci postavljati glupa pitanja na ovom forumu........

a ovo je bilo njegovo ptanje nakon sa je shvatio sa je ucinio ("gdje se moze popravit procesor" -sto si radio "slomio sam pin" -a idiote trazi novi proc ovaj si mos objesit oko vrata :clap: )

pinmod pokusaj prvi totalna katastrofa za dmd-a

Ajde kukavico suti - nisi ni znao sa je pinmod dok ti ja nisam reko.bojis se imalo nes radit po kompu da ti se ne bi sjebo.A sad tu siris laži i pravis se važan(ne sjećas se ko te naučio radit na kompu).nemoj da ja počnem šprdat tebe....

EDIT: svima sorry kaj sam vas optužio, nisam pozorno čito - nisam vidil da je to moj glupi bratić piso. thnx na razumijevanju
dmd-0 je offline   Reply With Quote