Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Zašto jednostavno MM ne pokušava izjednačit ekipe i to je to? I onda vidim tipa s 6000 borbi,700 effectivessom,prosječnim exp od 300 (!!!) i 54% pobjeda,ogroman ? mi je odmah u glavi.
|
Ma u zadnjih dva mjeseca igra je totalno nebulozna, evo i sam je igram malo preko godinu dana (ovaj acc, prijasnji sam prodao), ovo su mi statistike:

kao sto vidis preferiram arty, ne koristim premium, osim mozda 4dana ukupno prosle godine kad su bile akcije pa sam uletio s kodovima.
sat ti vidi, imam preko 12k bitaka, 61% pogodaka, 471exp po bici, je malo ali nemoze vise, u zadnjih mjesec dana imam nekih 80-90% poraza, kako god igrao izgubimo, kampiram, izgubimo, napadam, izgubimo, imam nekih 18-19 tenkova u garazi i svakom dam pomalo priliku ali nevrijedi, jucer npr. s humellom 11 u nizu me skout u prvih 65sec ubio, uzmem object261 ne prezivim 2 minute, uzmem is-4, 6-7 tier X u prve tri minute mrtvo, i to samo moj tim, partije zavrsavaju u vise od 3/4 s rezultatom 15:1 ili 15:2
nocas igrao 2 sata s KV1 i KV2 ... ni jedna jedina pobjeda, nisam otada ni palio igru
Kontam i ovaj acc prodat pa da sam na miru sto se WoTa tice