View Single Post
Staro 26.01.2013., 22:05   #563
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
Kristalno je meni jasna razlika, nisam to mislio, već rješenje za neiskusne i one koje uopće ne zanima sto je ispod 'aube, zanima ih samo da radi i da radi dobro.

Vidiš meni se mint svida, ali to je nebitno. mint Debian Xfce sam stavljao zato jer jako dobro radi na starijim konfiguracijama i ima sve potrebne pakete. Lubuntu se može sakrit po odzivnosti, jedino sto manje rama jede.

Na svom kompu mi nije na pamet padalo stavljati linux kao host jer mi nije radio USB WLAN adapter. Iako driver kao postoji. Airlive support od nikakve pomoći, ni engleski im nije jača strana. Uvijek sam ga vozio u vboxu. Dok mi nije palo na pamet, a zašto ne bi napravio istu stvar koju bi napravio u windowsima, naravno da nisam znao kako pa Google, prvi link. S obzirom da sam znao koji driver podržava cip wlana, nije moglo biti jednostavnije
$ modprobe r8712u
$ echo PID VID > /sys/bus/usb/driver/r8712u/new_id
I radi. Ostalo sve out of the box. Sada me ništa ne prijeći.
A gle sprobavaj dok ne nađeš što ti odgovara