View Single Post
Staro 26.01.2013., 14:08   #150
BrainDamage
Banned

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor HCS Pregled postova
Ne treba imati preveliki IQ da bi se zakljucilo da nesto jako smrdi. Ovo bi mozda bio relan score da se radi o nekakvom renderiranju ili nesto takvoga, makar i tu nije tolika razlika ni blizu, ali ajde, jaci je tu od i5, tu treba i7 da ga se naguzi. U igrici, bi ovaj score znacio, da ubogi i5 3570k nemoze iskoristiti graficku, i da njezin usage po ovome scoreu ne prelazi 50%. How yes no. Imam OCanu 7950 i naravno, u FC 3 je zakucana u 99% i frameovi su puno visi nego su ovi tu naveli.

Nemoze biti tolika razlika na toj rezi u tako graficki zahtjevnoj igri taman da AMD ima 640 jezgri i da te jezgre vec rade na razvoju FC 4 dok ti igras trojku. Ako netko ima to cudo, sa slicnom grafom kao i ja mozemo bacit koji bench da vidimo da covjek baca krafne.
Ni i7 ne naguzi 83XX seriju u encodingu, bude malo brzi ili jednak, sve ovisi o programu.
Ako ti to zoves guzenjem onda FX 83XX taj tvoj i5 prozvace i ispljune, sto naravno nije istina i ovisi o optimiziranosti same igre i programa po pitanju multithreada.
I ti imas ocanu HD 7950(neznam koliko ali ako je na 1100-1200 MHZ radi se o jacoj kartici od GTX 670/680).
Ja imam to cudo, nazalost jos nemam planova investirati u GPU jer mi je faks primaran pa necu igrati.
BrainDamage je offline   Reply With Quote