View Single Post
Staro 26.01.2013., 12:13   #2361
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Mislim da ti možeš imat max brzinu koju nudi t-com

Zvali mene neki dan iz T-coma,prije mjesec dana potpiso ugovor sa iskon, pa najvjerojatnije zato. Javi se neka ženska i priča meni o novim "pogodnostima" i paketima. Obračunska jedinica sekunda za telefon, itd...

Pitam ja nju koliko košta telefon i flat net (poslovni korisnik sam), kaže ona 229 kuna, ja pitam jel to bez PDV-a, ona kaže da. Kažem ja njoj da imam ponudu drugog operatera za tel i net 178kn bez PDV-a, pa još kažem ako može ponudit manju cijenu od toga da ću rado ostat na T-comu. Nakon malo šutenje s njezine strane kaže (očito da se malo čudila kako to ja mislim da oni smanje cijenu), jel se slažete da smo povisili razinu usluge, jada, jada, jada. Kažem ja njoj da se meni u nekih 4-5 godina ništa razina usluge nije povečala, imam istu propusnost linije, pa kažem jel se vi slažete da ja 178 kn manje od 229 za nekih 50 kuna, ona opet o kvaliteti usluge, pa kao flat je jači paket, jada, jada, jada.

Ja opet njoj, ako možete ponudit to isto za manje od 178kn ja ću ostat. I nakon opet njezinog o kvaliteti usluge, kaže onda jel vas opet možemo zvat, ja reko zovite slobodno, imam ja vremena pričat.

pinkskin je offline   Reply With Quote