View Single Post
Staro 26.01.2013., 06:20   #561
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
Eto, tocno takav odgovor sam zelio.

@tomek
Valjda si pisao kad sam napisao svoj post.

Vidite sto sam sve probao i još tražim "ono" rješenje kao sto je Windows. Svakako ću dati priliku openSUSE-u. Čini mi se da ta distra mogla biti to.
Sa debianom sam se i planirao pozabaviti više tako da cu se za sad držati Debiana, archa i openSUSEa pa cu vidjeti sto ce izaći iz toga.

Hvala
A gle...Windows je Windows a Linux je Linux...to ti mora biti jasno ko suza...em filozofija em način rada su drugačiji...ako ćeš koristiti Linux ko Windows > nikad to neće biti to. Što se distri tiče - nije toliko bitno naše koliko tvoje iskustvo...recimo meni su i nove Fedore OK, nemam zamjerki samo moraš biti na čistu da je to testni poligon za Red Hat pa se tu i tamo može nešto potrgat - e ak si power user to te možda neće smetat jer ćeš znati složit Mandriva/Mandrake...osobno nikad nisam bio pezagrijan jer jednostavno...nisam al OK KDE distra...Ubuntu i derivati su nekak siguran odabir u smislu stabilnog sustava...Mint mi je prebloatan i većinom sam ga izbjegavao...isprobavaj jer nije bit kaj nama paše nego kaj tebi paše, tvom načinu rada i razmišljanja.