View Single Post
Staro 26.01.2013., 02:49   #645
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Nakon 25 minuta tipkanja stisnija sam krivu tipku i sav text ode u 3pm, tako cu sad bit extra kratak (koliko mogu ja bit kratak ) da nekoga (sebe) ne ubijem .
Mane: grije se (oko kamere) kad se malo duze koristi, nije bas da ce te ruku opec ali se osjeti, baterija se ne grije, pijano plastika tj sjajna plastika u kombijaciji sa crnom bojom su dusu dali za vidljivo ostavljanje otiska prstiju i inih masti, tjelesnih izlucevina i druge prljavoce, pa ako vam je bitan izgled ili nosite krpicu sa sobom ili cekajte bijelog.
HD (720p) reprodukcija steka, koristio sam VLC player, pa ako neko ima preporuku za video player, rado cu poslusat/probat + probat cu HD sa manjim bitrateom da vidim di pocima stekat, 480p radi bez trzanja i inih problema, oba su bila mkv, druge formate jos nisam proba (divx,xvid, itd).
Pod mane bi jos mogao reci da je relativno velik, ali ipak je 4,5 incha i nema bas puno plastike oko ekrana, pa ako ste kratkoprstic, morat ce te cesto radit sa dvije ruke (ja sam relativno dugoprst pa ponekad ipak moram sa dvije ruke)
Koliko se grije budem izmjerije ovaj viken i to na poklopcu i bez njega tj na unutrasnjsti.
Ja sam ga mora triput resetirat tj vracat na tvornicke postavke da mi proradi skidanje i instalacije sa google playa, kolegi sa posla sve radi iz prve, tako da sumljam da sam mozda ja stagod zeznija u postavkama telefona ili na acauntu googla, uglavnom sad radi kako treba (instaliranje programa).

Prednosti: ima ledicu koja javlja ako ste propustli SMS ili poziv ili neku drugu obavijest koja zahtjeva paljenje ekrana, veca baterija pa izdrzi oko 36 sati relativno umjerenog koristenja.
Ima velik ekran pa ako ste malo poceli coravit (ko ja) slova i slike su veca i lakse citljiva.
Uglavnom telefon za cca 2000 kn radi izgleda i mirise skroz ok, ja nemam nikakvih zamjerki, snaga zvicnika za razgovor je ok, cak i malo prejako ako je do kraja (moje usi).
Ima jos tu prednosti i inih ljepih stvari, ali vise zapazanja napisem preko vikenda, odo spavat umoran sam ko konj( ne da mi se ni gole zene gledata a kamoli tekst pisat )

ps- izgleda da nisu lagali o kolicini memorije, nego je jednostavno pojedena od strane operativnog sistema, ovo je zakljucak u nastajanju pa ga uzmite sa zrnom sumlje.
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413

Zadnje izmijenjeno od: ante2. 26.01.2013. u 03:01.
ante2 je offline   Reply With Quote