Citiraj:
Autor Dottore
Ajde, molim te lijepo, nađi moj post gdje sam napisao da "lažeš"?? 
|
Naveo si "tvoje tvrdnje nisu tocne". S obzirom da sam nesto tvrdio iz iskustva (dakle, ne nekih spoznaja koje sam negdje procitao ili neka tvrdnja/misljenje, nego iskustva) meni to zvuci kao da lazem. Ao sam krivo shvatio ispricavam se.
Citiraj:
Autor Dottore
Rekao sam da si prosječan korisnik koji pazi za štednju. Možeš hvaliti na sva zvona da traje duže bez diranja po njemu i čitanje.
Spadaš u 20% koji ne iskorištava njene mogućnosti. Gdje ti je screen time, korištenja displaya?
Nisi mi ostavio dobar dojam na korištenje jer ja znam kako i kada se koristi.
Pored toga, pitaš mene koliko sam koristio mobitela?? Ne budi smiješan, radim i promjenio sam dosta mobitela.
|
Ne pazim na stednju nego ga koristim onoliko koliko mi treba. Nema tu nikakve stednje baterije nego koristenje telefona po potrebi. A koristenje je poprilicno, ali pretezno na razgovore i mail.
Nisma osporavao broj tvojih telefona nego WP telefona jer si negdje gore pri vrhu stranice navo svoje punjenje Androida i iPhone po cemu zam zakljucio da nisi koristio WP (jer ga nisi naveo).
Citiraj:
Autor Dottore
Android ima bolji battery magnament, zbog toga 3G automatski gasi kad je u dometu WiFi.
Iphone radi dobro ali obavezno gasiti jedno i drugo ( ipak spada u starije generacije uređaja. )
Usporedba je ravna nuli. Nema smisla raspravljati kako, koji zašto bolji... Ravna Zepterovoj vakuum pumpi.
|
Nikada nisam na Androidu na to obracao paznju (da li gasi ili ne), pa ne mogu komentirati, iPhone nikada nisam niti koristio.
Citiraj:
Autor Dottore
Opet napominjem da ne favoriziram platformu. Nego želim reći da nema istine u trajanju baterije. Svatko koristi površno a i neki zna iskoristi više od površnoga.
|
Ja priznajem da favoriziran WP u odnosu na Android jer mi je jednostavno za moje potrebe puno ugodniji. A i Lumie mi se kao uredjaji (izgled i izrada) svidjaju. Ali to nema veze sa mojom tvrdnjom o bateriji. I ako se vratis na vrh i pogledas post (a i druge) o usporedbi trajanja baterije na WP i Androidu uvijek sam pisao MOJE iskustvo, a ne kao cinjenicu.
Citiraj:
Autor Dottore
Pa-pa.
|
Laku noc !
P.S. Vidim da dosta rijeci izgleda kao da ih pise netko s disleksijom, ali sad sam preumoran da idem editirati, pa se ispricavam onim kojima bude smetalo.