View Single Post
Staro 26.01.2013., 00:49   #29951
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova

Eto, kolega koji je postao vlasnik novog bajka za 3.5k kn nije ni svjestan da ako se misli aktivnije baviti ganjanjem po sumi moze slobodno pripremiti jos toliko sa strane za dodatnu opremu, obleku, nadogradnje, potrosne dijelove itd.

Samo da se nadovežem
Naravno da nisam naivan u vezi ulaganja u stvari kojima se ljudi bave. Niti mi je ovo prvi bicikl. Jednostavno, kao i sa mnogim drugim stvarima, treba naći sredinu.
Svako ima svoju nišu u kojoj je "beskompromisan". Zbog prirode mog posla, ja primjerice ne štedim na knjigama.
Ali negdje se moraju radit kompromisi. Kada dođem u Rog Jomu i vidim šta nude za te pare, a pogledaju me kao da sam s Marsa pao kad pitam nude li popust na gotovinu, onda vidim kako stvari stoje.
Kupovat polovne dijelove bez previše predznanja u mojoj fazi nije opcija. Da, jednom ako poželim ekstremnije spuštanje po brdima (a ovaj bicikl nije za bacit na brdskim i šumskim terenima), naravno da ću nadogradit. Pa to je i smisao nadogradnje.
Ali kao što je ovdje netko već rekao, nema smisla davat novce kada još ne znam što i kako želim. Možda ću zauvijek htjet vozit MTB na posao i za vikend otić u šumu rekreativno. Za to će mi ovo i više no služit

Kakav rant samo vi dalje pričajte, nedajte se smesti, volim posjetit ovaj topic jer naučim stvari od iskusnijih