View Single Post
Staro 25.01.2013., 20:37   #29936
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
bolji flow
blablabla we disagree, više neću pričat s tobom, niti ću ić na vožnje s tobom (zapravo ni ovako ni onako ne idem na ikakve vožnje) i mrzim te Sutra idem kod pravog Vuce, ti si samo plagijat i provokator i želiš reći da sam siromašan i neodlučan zato što vozim HTejca

edit:
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova

Buraz svaki dan ode do bajka, stisne kočnice, stisne vilicu, makne prašinu sa sica i vrati se u kuću
Ovo i ja radim, samo ni to trenutno ne mogu jer sam ga jadnog ostavio... i mačka isto
-->
Citiraj:
@Murina

Sto ce on to brze nauciti ? Kak da amortizira nogama ? pa to i na FSu moras raditi. Dosta WC vozaca je preslo sa krosera na DH bajk bez vecih problema i imali brzo rhunske rezultate, a da npr. nisu dosli niti taknuli BMX ili nesto od HTa. Sto onda moramo ekipi govoriti da bi bilo dobro da imaju 5 godina iskustva u motokrosu ?

Svi smo mi vecinom poceli sa HTom pa vjerujem da vecina i govori tako drugima. IMHO.

EDIT:
Dajmo pocetniku HT, drugom FS. Zar ce nakon pol godine ovaj na HTu biti brzi nego ovaj na FSu ? Naravno da nece.

EDIT2:
HT bi dao onome tko nije siguran da ce ga privuci biciklizam jer je jeftiniji u startu pa da covjek ne izgubi novce
Boldano je pitanje za Mica

Vozio sam nekih mjesec dana 24" dirt bike (posudio dDario), sa rigid vilicom. Kad sam se vratio na svoj, skakao sam duplo dalje i slijetao duplo mekše..---> bolji flow
blablabla we disagree, više neću pričat s tobom, niti ću ić na vožnje s tobom (zapravo ni ovako ni onako ne idem na ikakve vožnje) i mrzim te Sutra idem kod pravog Vuce, ti si samo plagijat i provokator i želiš reći da sam siromašan i neodlučan zato što vozim HTejca

edit:
Citiraj:

Buraz svaki dan ode do bajka, stisne kočnice, stisne vilicu, makne prašinu sa sica i vrati se u kuću
Ovo i ja radim, samo ni to trenutno ne mogu jer sam ga jadnog ostavio... i mačka isto
murina je offline   Reply With Quote