Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ja na polovne gledam iz svog kuta,kupovali smo redovito 2-3 nova automobila na firmu svake 2 godine,svi su ti auti išli u prodaju nakon 2 godine i bili u savršenom stanju,relativno smo ih povoljno prodavali jer smo ih se htjeli riješiti zbog novih,isto tako znam dosta firmi s kojima sam radio koje su propale ili zapale u probleme i riješavale se svog voznog parka za bagatelu! Također znam ljude kojima je banka oduzela aute zbog neisplate 4 rate lizinga,kasnije se prodavali za stvarno povoljnu cijenu,tako da polovno ne znači loše,no da se treba paziti treba,jer se svašta prodaje,no uz malo truda i detaljnijeg pristupa kupovini i odabiru vjerujem da se da nać odličan auto za dobru cijenu,pogotovo u ovoj situaciji kada nitko ništa ne kupuje,već svi sve prodaju.
|
Drito! Pogotovo ak ti se ne žuri kupit auto i imaš volje i strpljenja cijelog ga pogledat.
Kad malo razmislim, u obitelji smo u zadnjih 10 godina prosli kroz dosta autiju, bilo rabljenih, bilo novih. Najviše problema smo imali sa novima.

Novog nemreš birat, kakvog si dobio takav će te služit. A i oni dolaze sa greškama, i te kako. Iako dosta njih rješava garancija, opet iskeširaš doooosta para za te gluposti. Netko sigurno ima potpuno suprotna iskustva, ovisi kako ih zadesi.
Evo, ja se vozikam okolo zadnje dvije godine u rabljenom francuzu Meganeu, došo kod nas sa 236k km, sad ima 316k i radi ko urica jer je pametno odabran i kupljen (izvana doduše, tada za cijenu 1/2 rabljenog kod nas). A to sam pisao prije, kaj smo sve mijenjali na novim autima i visoke i srednje i niske klase.