Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.01.2013., 19:15   #5233
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor MuroF Pregled postova
ne kupujem ja, nego cura uskoro pa joj želim pomoći,kako nemaš šta pregovarat,imaš i to kako,gume,felge,klimu,nešto se može dobit sigurno,svi znaju kakva je situacija,bore se kuće za sve moguće kupce,ok nije da se kupuje auto od 50k eura,ali ipak,neka oprema ili 500-1000e se mogu dobiti uvijek,u to sam siguran.
Odma da ti kažem ,za kupnju novog auta na CASH nema popusta jer je njima svejedno,oni svakako dobiju CASH,a još im je veća komplikacija kad ti u salon doneseš 15k eura pa oni moraju nosit u banku i hebat se s papirima, nego da ima banka samo prebaci lovu na račun.
Dakle-nema popusta!
Ako baš niste zagrizli za novi,ja bi preporučio kupnju 2-3 gdine starog auta-onda oprema puno ne utječe na cijenu, auto je sigurno 30% jeftiniji nego novi, a praktički je novi, mogu se naći debelo opremljeni auti za dobru lovu.
Auto sa 2-3 godine starosti i prosječno 40-60tkm je praktički novi.

Ovo govorim iz vlastitog iskustva-jednom kupio novi auto, skužio koliko sam popušio love i nikad više neću kupit novo!!
Ne da sam se razočarao,nego sad pogledam svog 3 godine starog Focusa, kao novi je, a već sam spušio 5000€ na vrijednosti auta.
Nemojte se zaletit,to je krupna investicija i samo polako..

Ako već imate CASH,onda fino rabljenog i tu se može dogovarat oko cijene sa vlasnikom-kad izvadiš lovu, pristat će na sve..za novi baš i nije takava situacija.
BojanZD je offline   Reply With Quote