Citiraj:
Autor MuroF
ne kupujem ja, nego cura uskoro pa joj želim pomoći,kako nemaš šta pregovarat,imaš i to kako,gume,felge,klimu,nešto se može dobit sigurno,svi znaju kakva je situacija,bore se kuće za sve moguće kupce,ok nije da se kupuje auto od 50k eura,ali ipak,neka oprema ili 500-1000e se mogu dobiti uvijek,u to sam siguran.
|
Odma da ti kažem ,za kupnju novog auta na CASH nema popusta jer je njima svejedno,oni svakako dobiju CASH,a još im je veća komplikacija kad ti u salon doneseš 15k eura pa oni moraju nosit u banku i hebat se s papirima, nego da ima banka samo prebaci lovu na račun.

Dakle-nema popusta!

Ako baš niste zagrizli za novi,ja bi preporučio kupnju 2-3 gdine starog auta-onda oprema puno ne utječe na cijenu, auto je sigurno 30% jeftiniji nego novi, a praktički je novi, mogu se naći debelo opremljeni auti za dobru lovu.
Auto sa 2-3 godine starosti i prosječno 40-60tkm je praktički novi.
Ovo govorim iz vlastitog iskustva-jednom kupio novi auto, skužio koliko sam popušio love i nikad više neću kupit novo!!
Ne da sam se razočarao,nego sad pogledam svog 3 godine starog Focusa, kao novi je, a već sam spušio 5000€ na vrijednosti auta.
Nemojte se zaletit,to je krupna investicija i samo polako..
Ako već imate CASH,onda fino rabljenog i tu se može dogovarat oko cijene sa vlasnikom-kad izvadiš lovu, pristat će na sve..za novi baš i nije takava situacija.