View Single Post
Staro 22.01.2013., 21:05   #4269
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Za cijenu postoji u pravilima, pogledaj moj post iznad s citiranim pravilima tržnice. I to se kažnjava kada se obriše.
Ovo drugo - oko toga se lome koplja. Ekipa voli bumpati, pa taj post završi na vrhu nepotrebno. No to je i način da se locka prodaja, ako je onaj zadnji bump. A i nemamo baš tehničkih mogućnosti da zabranimo tako nešto, jer je to ono - najobičniji post koji ujedno i služi kao bump tako da...jedino kad bi moderatori brisali te prodano postove ili mergali s prvim, no i u tom slučaju dođeš na isto - opet je taj topic editiran pa dođe na vrh prodaje.
OK, za ovo drugo nisam znao. Nisam citao bas pravila ali trudim se uvijek izvesti sve sto bolje pa za sad nisam imao problema , a i nije me bilo neko vrijeme na trznici.

Sto se tice BUMPova, pa recimo nek mod za sad ostavi te 'prodano' postove ali nek uz taj BUMP doda upozorenje da se to u buduce ne radi. Kuzim da je to dodatan posao za moda ali vjerujem da bi na taj nacin vecina vidjela da to nije pozeljno. Nemam pojma, kako zelite, vas fourm, vasa odluka. Samo prijedlog.

Ne mislim da to ljudi namjerno rade iz bezobrazluka, nego jednostavno po inerciji.
hash je offline   Reply With Quote